TW88

tw88
Suntech архитектонски специфични модели во зависност од местото на изведба, секој проект е дизајниран за да се постигне посакуваната комбинација и решение. Архитектонските модели се со различни форми и изведби на носачот и на сврзувачките елементи за да обезбедат решение за било која потреба.

Дополнително отварање до 7 m. со парче на материјал од 4.5 метри фасадна ширина.
image1

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de