TW22

tw22
Suntech архитектонски специфични модели во зависност од местото на изведба, секој проект е дизајниран за да се постигне посакуваната комбинација и решение. Архитектонските модели се со различни форми и изведби на носачот и на сврзувачките елементи за да обезбедат решение за било која потреба.

Дополнително отварање до 20 m. со парче на материјал од 13 метри фасадна ширина.
image1

image3

image5
image2

image4

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de