Suntech LUNA

luna
LUNA е заоблен систем на тенда на вовлекување за покривање на големи надворешни површини и дизајнирана е да одолее и на најлошите временски услови.

Општи карактеристики
Системот нуди Системот обезбедува рејтинг на ветар од класа 11 (Beaufort class 11) за ветрови со брзина (Up to 117km/h) и дизајнирана е да ги издржи и најпоројните дождови или јако сонце.
Системот е произведен врз основа на 6063 високо градациски extruded алуминиумски профили кои се финиширани со термална боја која дава супериорни карактеристики за надворешна употреба. Сите навртки и штрафови се произведени од индустрики високо градиран челик со што обезбедуваат издржлиовст и долговечност на системот.
Luna заоблената тенда има заоблени рафт профили (110 x 160 mm) кои се дизајнирани со уникатен систем на заштита од вода и одвод на водата и даваат должини до 8m по систем. Ширините може да бидат по потреба и се со максимана димензија од 13м. Luna системот нуди покривање од 104sqm и тоа на притисок на копче , додека за поголеми површини може да се линкуваат повеќе единечни системи поврзани со петентиран Storm Channel систем на врзување кој обезбедува 100% заштита од вода во секое време. Системот поседува вграден систем во облик на олук , внатрешен систем, кој ја одлива овдата и во најголеми дождови.
Системот поседува далечинска контрола со користење на European technology (SOMFY) со посебен систем на директно врадени мотори кои даваат брза и глатко управување со 3RPM. Опционалните LED светла даваат пријатна нота на амбиентот и поседуваат и систем за постепено палење или гасење.
Срцето на системот се неколку Suntech F3 модули со по 8 тркала и имаат носивост од 600kg, поставен е и трослоен систем на бариера кој е синхронизиран со подвижните делови и впрегнат со зајакнати челични кабли кои издржуваат влечење на 966kg. Направена е тензија на материјалот и истиот е поставен под агол од 6 степени со што се постигнува одличен одвод на водата.
The German manufactured, fire rated and 100% waterproof architectural membrane fabric is available in a range of colours in both opaque and transparent that provides maximum stability and resistance to temperature, moisture and dirt. It does not shrink or bag, and the acrylic top coating makes it very easy to clean for years to come. When not in use the fabric is neatly retracted under the systems hood to provide protection from the elements when not required.
To ensure the highest level of protection Suntech systems focus on all the details, this is why all Suntech systems come standard finished with Stormguard Soft Touch edge seal on all parameters. Stormguard provides the ultimate protection against rain and draught intrusion around the outside of the system and is only available on our systems. Stormguards Soft Touch edge seal is produced from an extra soft & flexible rubber to ensure the best possible protection from the elements.
This extra attention to detail is what sets us apart from our competitors and is why we are at the forefront of our market worldwide.
image0

image1

image2

image3

image4

image9

image11
image7

image5

image6

image7

image8

image12

image13

image14

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de