Suntech EVA

pure
EVA моделот на тенда обезбедува елегантно покривање на отворените површини за да може да се користат и во најлоши временски услови.

Општи карактеристики
Системот обезбедува рејтинг на ветар од класа 11 (Beaufort class 11) за ветрови со брзина (Up to 117km/h) и дизајнирана е да ги издржи и најпоројните дождови или јако сонце.
Системот е произведен врз основа на 6063 високо градациски extruded алуминиумски профили кои се финиширани со термална боја која дава супериорни карактеристики за надворешна употреба. Сите навртки и штрафови се произведени од индустрики високо градиран челик со што обезбедуваат издржлиовст и долговечност на системот.
Eva профилите се рафтирани(54 x 135 mm) и дизајнирани со посебен жлеб за заштита од вода и овозможува максимална должина од 5m по систем. Ширините може да се дизајнираат според потреба на местото и достапни во било која димензија до 13m.EVA системот нуди површина од 65sqm и тоа на клик на копче но кога е потреба поголема површина повеќе поврзани системи може да се изнсталираат а истите се поврзани со patented Storm Channel систем на поврзување кој гарантира 100% водонепропустливост во било кое време.
Системот поседува далечинска контрола со користење на European technology (SOMFY) со посебен систем на директно врадени мотори кои даваат брза и глатко управување со 3RPM. Опционалните LED светла даваат пријатна нота на амбиентот и поседуваат и систем за постепено палење или гасење.
Срцето на системот се неколку Suntech F3 модули со по 8 тркала и имаат носивост од 600kg, поставен е и трослоен систем на бариера кој е синхронизиран со подвижните делови и впрегнат со зајакнати челични кабли кои издржуваат влечење на 966kg. Направена е тензија на материјалот и истиот е поставен под агол од 6 степени со што се постигнува одличен одвод на водата.
Материјалот е германски производ , отпорен на оган и 100% водоотпорен. Архитектонски прикладен материјал е достапен во повеќе бои непрозирен или прозирен. Материјалот дава максимална стабилност на температури , влага и нечистотии. Материјалот не се зобира ниту се шири ниту се вдлабнува а акрилната површина овозможува лесно да се одржува во текот на години користење. Кога тендата не се користи материјалот се вовлекува во конструкцијата со што дополнително е заштитен од надворешни фактори.
За да се обезбеди максимално ниво на заштита Suntech системите се фокусираат и на најмалите детали така да овој систем е финиширан со Stormguards Soft Touch рабови обложени со екстра мека и флексибилна гумена заштита за да обезбеди екстра заштита од пробој на ветар или вода.
Овој систем е уникатен само за нашиот бренд и не издвојува од конкуренцијата.
image1

image3

image5
image2

image4

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de