ПАЗАР

Vera Suntech има модерно производство и поседува технологија интегрирана во меѓународните стандарди за производство на модерни пергола, покриви, зимски градини и системи за наводнување внатре и надвор од земјата, бренд Вера и Suntech под името на наддавање за продажба. Vera Suntech работи со дистрибутивни канали и проекти-ориентирани пристапи кон Балканот, Европа, Америка, Африка, Азија и Австралија во практично сите земји. Vera Suntech има професионален менаџерски тим, квалификувана маркетиншка единица, ефективна политика за односи со клиентите која обезбедува највисоко ниво на задоволство на клиентите, со што се проширува портфолиото на купувачи.

ПРОИЗВОДСТВО И КВАЛИТЕТ

Модели и дизајни на нашите производи од CAD-CAM и CNC машини, инјектирање на алуминиумски кастинг машини, делумни делови на машини за миење плочки, методи на боење, производствени процеси како што се собрани линии, делови и профили направени. Континуираната иновација која нашата компанија придава на R & D со принципот на заштита од сонце и UV зраци на креативни решенија, додека преку напредни производи за тестирање на производи од првите производи кои го контролираат производот има способност да ги користат. Во прилог на проектниот тим на професионални, архитектонски проекти, апликацијата на сцени нуди 3D визуелизација. Според меѓународните и националните стандарди, компанијата е фокусирана на клиенти кои се занимаваат со производство со концепт за квалитет, доби сертификат ISO 9001. Покрај тоа, квалитетот на нашите производи во меѓународната организација на непристрасен надзор одобрен од TÜV, CE и GS сертификатите се сертифициран од TUV.

Профил на компанијата

Нашата компанија, која е производител на модерни пергола кои отворија и затворија, мобилен агол, шатори и чадори за 4 сезони и различни системи по потреба. Преку оваа насока, се воспостави домашно и меѓународно производство за заштита на дождот, снегот и сурфатите за користење на сопствените тераси во 4 сезони во годината. Вера и брендот Suntech се на квалитетна и квалитетна сигурност што се продава. Нашиот професионален менаџерски тим, искусен оддел за маркетинг, ефективниот CRM, кој го стекна највисокото ниво на задоволство на клиентите со политиката на нашата компанија преку проширување на своето портфолио на клиенти. Нашата компанија располага со брзи продажни канали за своите клиенти со квалитетни производи и нудејќи подобри услуги, особено на Балканот и Европа, овој концепт и филозофија го покажуваат успехот на компанијата преку извоз во различни земји од светот. Нашата компанија, раст на инвестициите од модерна технологија и производи со висок квалитет, домашни и странски пазари.

Vera Suntech

Професионалци за сенка.

  • Професионален тим на монтажери
  • Најголемо ниво на задоволство кај корисниците
  • Модерна технологија
  • Високо квалитетни производи
  • Решенија според ваши потреби
  • Одличен гарантен период и пост продажна подршка

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de