Vera Материјал BREZA

Сите бои за било која комбинација...
Акрилните материјали се најиздржливиот и најпогоден материјал за изработка на тенди , кој одолева на надворешните влијанија.Дизајниран е за надворешна употреба.Голем избор на дезени ви овозможува одличен избор за многу комбинаци.
Бидете инспирирани од одличниот избор на шеми на материјалите за да додадете пријатна атмосфера во Вашиот двор.
image1
image1

image2

image3

image4

image9

image11

image11

image11

image11

image5

image6

image7

image8

image10

image12

image12

image12

image1

image2

image3

image4

image9

image11

image11

image11

image1

image2

image3

image4

image9

image11

image11

image11

image1

image2

image3

image4

image9

image11

image11

image11

image1

image2

image3

image4

image9

image11

image11

image11

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de