Контакт форма

Vera-Tent.Почитувани за било кое прашање или барање слободно пратете ни меил на следната адреса или пратете преку долната форма: vera-tent@hotmail.com


Контакт инфо

Vera | Suntech
Македонија

бул.Мајка Тереза (Водњанска) бр. 60 локал бр. 6 , 1000 Скопје

  • Понеделник-Петок:8:00ч до 18:00ч
  • Сабота:9:00ч to 16:00ч
  • Недела:Затворено

Vera | Suntech
Белгија

Bruxelles,Evere

  • Понеделник-Петок:8:30ч до 17:30ч
  • Сабота:09:00ч до 16:00ч
  • Недела:Затворено

Vera | Suntech
Германиа

78224 Singen (Hohentwiel)

  • Понеделник-Петок:8:00ч до 17:00ч
  • Сабота:09:00ч до 16:00ч
  • Недела:Затворено

За

Фабриката за производство, CAD-CAM модел, дизајнот, CNC моделите за машини за производство, инјектирање на машини за топење на алуминиум, автоматски делови на машините за миење садови, рерните во прав, методите на боја, производните процеси како што се монтажа, делови и профили. Континуирана иновација, нашата компанија придава значење на R & D со принципот на заштита од сонце над креативни решенија. Каде што, преку производите на напредна опрема за тестирање од првите производи кои го контролираат производот има способност да се користи.

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de