CLOSURES VERTEX ZIP SYSTEM

VERTEX ZIP SYSTEM
Vertex е моторизирана надворешна ролетна која е исклучително издржлива, практична при употреба и обезбедува поголема флексибилност за надворешни и затворен простор за живеење.

Општи карактеристики
Системот може да се интегрира за зголемена функционалност на простории како ресторани, тераси, балкони, или приватни или комерцијални. Едноставен и стилски дизајн на системот значи дека тој може да се приклучи на нови или постоечки згради и Suntech системи со опсег опсег на опции за рамка и ткаенина.
Vertex Zip System

-->

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de