CLOSURES SLIDING GLASS SYSTEM

SLIDING GLASS SYSTEM
Системот за лизгање на стакло овозможува хоризонтално поместување на поединечните паралелни лизгачки панели за да им даде модерна привлечност и длабочина на простори.

Општи карактеристики
Совршената комбинација на луксуз и функционалност нуди фитинг и покривање на разни видови области како што се ресторани, тераси, балкони или приватни или комерцијални. Покрај тоа, системот може да се прилагоди со опсегот Suntech, па ако има модел Suntech кој ќе ви одговараат, може да покриете голема површина со странични опции за застаклување.
Sliding Glass

-->

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de