CLOSURES SLIDING FRAME GLASS

SLIDING FRAME GLASS
Системот за лизгање на рамката овозможува минималистички визуелни линии, практичност и елеганција.

Општи карактеристики
Стаклениот систем на лизгачка рамка е изработен од фино рамкирани алуминиумски профили со модерен дизајн и погоден особено за апликации со големи површини и комплетиран со стилски и функционален додаток кој совршено се совпаѓа со модерните архитектонски простори.
Sliding Frame Glass

Слободно контактирајте со нас

Нашиот персонал во секое време или посетете не во нашите канцеларии на добиените контакти.

Контакт информации

Vera | Suntech Македонија
Bulevard Vodnjanska no. 60
локал бр. 6 , 1000 Скопје

Телефон: +389 70 448 313
Телефон: +389 70 853 135
Емаил: vera-tent@hotmail.com
                     info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.com

Контакт странство

Vera | Suntech Белгија
Bruxelles, Evere

Телефон: +32 488 413 061
Е маил: info@vera-tent.com
Вебстрана: www.vera-tent.be

Контакт странство

Vera | Suntech Германија
78224 Singen (Hohentwiel)

Телефон: +49 152 558 151 26
Е маил: info@vera-tent.de
Вебстрана: www.vera-tent.de