Vera WINTENT

wintent
Hije në vend të errësirës ...
Zgjidhje delikate dhe praktike për të mbrojtur shtëpitë, vila, dyqane, dyqane nga rrezet e dëmshme të diellit.

Karakteristika të përgjithshme
Pjerrësia e Wintent mund të jetë nga 0 në 180 º, kështu që dielli lihet brenda vendit të jetesës sipas dëshirës. Sistemi kompakt i kasetës së Wintent mbron strukturën dhe mekanizmin nga efektet e jashtme. Forma e rënies së krahut mund të jetë e drejtë ose e lakuar. Këto armë mbajnë pëlhurën aq të shtrënguar për shkak të burimeve të forta të integruara brenda tyre.
Sistem kompakt kasete për mbrojtjen e pëlhurës së tendë
Armët speciale të pranverës për tërheqjen e leckës së tendë
Pjesë prej alumini vdesin gjatë hedhjes
Profile të nxjerrjes prej alumini
Lidhëse dhe këmbët janë çelik inox
Sensor opsional i erës dhe diellit
Pëlhurë akrilike e importuar (CORTI) ose lokale (BREZA); 100 ngjyra dhe modele të ndryshme
image1

image2

image3

image4

image9

image10
image5

image6

image7

image8

image12

image11

Mos ngurroni të na kontaktoni

Stafin tonë çdo kohë ose na vizitoni në zyrat tona në kontaktet e marra.

Kontakt informatat

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Maqedoni
Bulevard Vodnjanska no. 60
lokal nr 6 , 1000 Skopje

Telefon: +389 70 448 313
Telefon: +389 70 853 135
Email: vera-tent@hotmail.com
                   info@vera-tent.com
Faqja e internetit:
                   www.vera-tent.com

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Belgjikë
Bruxelles,Evere

Telefon: +32 488 413 061
Email: info@vera-tent.com
Faqja e internetit: www.vera-tent.be

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)

Telefon: +49 152 558 151 26
Email: info@vera-tent.de
Faqja e internetit: www.vera-tent.de