Vera SWING

swing
Hije e lëvizshme...
Swing mega ombrella është zgjidhja më praktike për vendet e mëdha të hapura. Në proporcion me madhësinë e zonës, numri i çadrave mund të rritet ose zvogëlohet. Disa nga çadrat mund të hapen derisa të tjerët të mbyllen për të siguruar zona me diell ose me hije sipas preferencave tuaja.

Karakteristika të përgjithshme
Swing është zgjidhja e duhur për nevojat me përmasat e saj dhe formën katrore ose rrethore. Katër blloqe mermeri, secili prej tyre 35 kg, në këmbët e ombrellës ofrojnë siguri shtesë në ditët me erë. Opsionale, ju mund të përdorni rrota për të lëvizur ombrellën sipas këndit të diellit në vend që të lëvizni vendndodhjen e ulur.
Sistem teleskopik dhe ngritës
Tabela fikse ose me rrota
Forma sheshore ose rrethore
4 copë mermeri, secila peshon 25 kg
Pjesë prej alumini vdesin gjatë hedhjes
Profile të nxjerrjes prej alumini
Veshje pluhur elektrostatike (ngjyrat e katalogut RAL, RAL 9016 si standard)
Pëlhurë akrilike e importuar (CORTI) ose lokale (BREZA); 100 ngjyra dhe modele të ndryshme
image1

image2

image3

image4

image9

image11

image5

image6

image7

image8

image10

image12

Mos ngurroni të na kontaktoni

Stafin tonë çdo kohë ose na vizitoni në zyrat tona në kontaktet e marra.

Kontakt informatat

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Maqedoni
Bulevard Vodnjanska no. 60
lokal nr 6 , 1000 Skopje

Telefon: +389 70 448 313
Telefon: +389 70 853 135
Email: vera-tent@hotmail.com
                   info@vera-tent.com
Faqja e internetit:
                   www.vera-tent.com

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Belgjikë
Bruxelles,Evere

Telefon: +32 488 413 061
Email: info@vera-tent.com
Faqja e internetit: www.vera-tent.be

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)

Telefon: +49 152 558 151 26
Email: info@vera-tent.de
Faqja e internetit: www.vera-tent.de