Vera SMART

smart
Tenda e përbashkët Shumë e zgjuar...
Për vetitë funksionale dhe modelin estetik të tendës së zgjuar artikulojnë artin e mbuluar dhe anëtarin më të fuqishëm të klasës.

Karakteristika të përgjithshme
Modeli i sistemit të rregullimit të përkuljes së zgjuar mund të lidhet me rregullimin e gjashtë dhe animi. Ky mekanizëm lejon që mbyllja të përfundojë përdoruesit pa lëvizje të ndihmës profesionale të zëvendësohet lehtë me kthimin e dorezës. Prona lokale e pasurive të patundshme në skajet e ujit ul buzën e përparmë të tendës, duke parandaluar ujin në anën e ujit dhe anën përgjatë profilit, jep drejtim të rrjedhjes.
Opsionale: Mekanizmi i rregullimit të këndit të përkuljes (Në profilin e rënies: lug i posaçëm që pengon që shiu të kullojë mbi valance)
Pjesë prej alumini vdesin gjatë hedhjes
Profile të nxjerrur prej alumini
Përfunduar me ngjyra pluhuri elektrostatike (ngjyrat e katalogut RAL, standarde: e bardhë RAL 9016)
Mbërthyes çeliku inox
Sensor opsional i erës dhe diellit
Pëlhurë akrilike e mbyllur e importuar (Corti) ose e brendshme (BREZA); 100 mundësi të ndryshme ngjyrash dhe modelesh
Opsionale: Sistemi i valances mobile (levizje vertikale) dhe tendë i pëlhurës prej alumini
image1

image2

image3

image4

image9
image5

image6

image7

image8

image10

Mos ngurroni të na kontaktoni

Stafin tonë çdo kohë ose na vizitoni në zyrat tona në kontaktet e marra.

Kontakt informatat

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Maqedoni
Bulevard Vodnjanska no. 60
lokal nr 6 , 1000 Skopje

Telefon: +389 70 448 313
Telefon: +389 70 853 135
Email: vera-tent@hotmail.com
                   info@vera-tent.com
Faqja e internetit:
                   www.vera-tent.com

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Belgjikë
Bruxelles,Evere

Telefon: +32 488 413 061
Email: info@vera-tent.com
Faqja e internetit: www.vera-tent.be

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)

Telefon: +49 152 558 151 26
Email: info@vera-tent.de
Faqja e internetit: www.vera-tent.de