Vera SANTANA

santana
Drejtimi, hapja e dyfishtë e hapjes së dyfishtë si krahët e shpendëve...
Modeli Santana i hapjes së kulmit; të lidhura dhe mund të prodhohen nga të gjitha modelet e mbulesës së kasetës.

Karakteristika të përgjithshme
Modeli Santana në dy drejtime në të njëjtën kohë si tendl, duke përfshirë të djathën dhe të majtën mund të hapen ose të lënë të hapur, ndërsa tjetri është marrë nga një ventilator heqës që është fikur, për të përcaktuar gamën e përdorimit si një opsion të vihen në dispozicion. Këmbët në tokë në model mund të mbështjellen si Santana. Santana në krye të strukturave të modelit, tenda dhe midis mbrojtjes së ujit nuk rrjedh poshtë mbrojtjes për çatinë e aluminit është specifikuar.
Mbulesa alumini
Versioni i montuar në dysheme ose roli në ndërtimin e çelikut të lëvizshëm
Pjesë prej alumini vdesin gjatë hedhjes
Profile të nxjerrjes prej alumini
Përfunduar me ngjyra pluhur elektrostatike (ngjyrat e katalogut RAL, standard: RAL 9016 e bardhë)
Sensor opsional i erës dhe diellit
Pëlhurë akrilike e importuar (CORTI) ose lokale (BREZA); 100 ngjyra dhe modele të ndryshme
Opsionale: Sistemi i valances mobile (levizje vertikale) dhe tenda e pëlhurës prej alumini

image1

image2

image3

image5

image6

image4

Mos ngurroni të na kontaktoni

Stafin tonë çdo kohë ose na vizitoni në zyrat tona në kontaktet e marra.

Kontakt informatat

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Maqedoni
Bulevard Vodnjanska no. 60
lokal nr 6 , 1000 Skopje

Telefon: +389 70 448 313
Telefon: +389 70 853 135
Email: vera-tent@hotmail.com
                   info@vera-tent.com
Faqja e internetit:
                   www.vera-tent.com

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Belgjikë
Bruxelles,Evere

Telefon: +32 488 413 061
Email: info@vera-tent.com
Faqja e internetit: www.vera-tent.be

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)

Telefon: +49 152 558 151 26
Email: info@vera-tent.de
Faqja e internetit: www.vera-tent.de