Vera GLOSSY

glossy
Ditë të ftohta verore ...
Me mbulesën e shkëlqyeshme të konservatorit, shkëlqimi i diellit arrin brenda konservatorit tuaj ashtu siç dëshiron dhe e bën freskinë brenda.

Karakteristika të përgjithshme
Me një sistem rrëshqitës paralel me profilin e konservatorit, Glossy zbatohet në pjesën e jashtme. Kështu bie dielli për të arritur në brendësi; siguron ftohje më freskuese në krahasim me mbrojtje nga drita të brendshme. Ky model i mbyllur është gjithashtu i aplikueshëm për pergolas.
Zonat e aplikimit të kopshtit të dimrit, një pergola dhe studime private
Mbrojtje e plotë nga efektet e jashtme dhe mekanizmi i shiritit të pëlhurës
Sistem hekurudhor i posaçëm, i qëndrueshëm ndaj erës, për lëvizjen paraprake të lëvizjes së pëlhurës së tendosjes (opsionale: lëvizja përpara dhe lëvizja e përkuljes në një)
Pjesë prej alumini vdesin gjatë hedhjes
Profile të nxjerrjes prej alumini
Trajtimi sipërfaqësor me ngjyra pluhur elektrostatike (ngjyrat e katalogut RAL, standard: RAL 9016 e bardhë)
Lidhëse dhe këmbët janë çelik inox
Sensor opsional i erës dhe diellit
Pëlhurë akrilike e importuar (CORTI) ose lokale (BREZA); 100 ngjyra dhe modele të ndryshme.
image1

image2

image3

image4

image9

image5

image6

image7

image8

image10

Mos ngurroni të na kontaktoni

Stafin tonë çdo kohë ose na vizitoni në zyrat tona në kontaktet e marra.

Kontakt informatat

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Maqedoni
Bulevard Vodnjanska no. 60
lokal nr 6 , 1000 Skopje

Telefon: +389 70 448 313
Telefon: +389 70 853 135
Email: vera-tent@hotmail.com
                   info@vera-tent.com
Faqja e internetit:
                   www.vera-tent.com

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Belgjikë
Bruxelles,Evere

Telefon: +32 488 413 061
Email: info@vera-tent.com
Faqja e internetit: www.vera-tent.be

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)

Telefon: +49 152 558 151 26
Email: info@vera-tent.de
Faqja e internetit: www.vera-tent.de