Vera ELITE

elite
Më shumë hije...
Me kapacitetin zgjerues prej 400 cm, tenda e kasës Elite është ideale për ata që kërkojnë më shumë hije.

Karakteristika të përgjithshme
Sistemi i kasetës është më i madh dhe më rezistent, mbron pëlhurën e mbyllur dhe mekanizmin e punës nga efektet negative të kushteve natyrore. Mbulesa e kasës Elite mund të operohet vetëm me një telekomandë. Natyrisht me sensorë të zgjuar të diellit dhe të erës, mbulesa mund të hapet automatikisht dhe të mbyllet sipas kushteve të diellit dhe të motit.

Sistemi i kornizës Jumbo, hapje e lartë prej 400 cm
Dizajn elegant kompakt
Mbrojtje e plotë nga efektet e jashtme dhe mekanizmi i shiritit të pëlhurës
Pjesë prej alumini vdesin gjatë hedhjes
Profile të nxjerrjes prej alumini
Veshje me pluhur elektrostatike (ngjyrat e katalogut RAL: standarde e bardhë RAL 9016)
Lidhëse dhe këmbët janë çelik inox
Sensor opsional i erës dhe diellit
Pëlhurë akrilike e importuar (CORTI) ose lokale (BREZA); 100 ngjyra dhe modele të ndryshme
image1

image2

image3

image4

image9

image10

image11
image5

image6

image7

image8

image12

image13

image14

Mos ngurroni të na kontaktoni

Stafin tonë çdo kohë ose na vizitoni në zyrat tona në kontaktet e marra.

Kontakt informatat

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Maqedoni
Bulevard Vodnjanska no. 60
lokal nr 6 , 1000 Skopje

Telefon: +389 70 448 313
Telefon: +389 70 853 135
Email: vera-tent@hotmail.com
                   info@vera-tent.com
Faqja e internetit:
                   www.vera-tent.com

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Belgjikë
Bruxelles,Evere

Telefon: +32 488 413 061
Email: info@vera-tent.com
Faqja e internetit: www.vera-tent.be

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)

Telefon: +49 152 558 151 26
Email: info@vera-tent.de
Faqja e internetit: www.vera-tent.de