Vera ELEGANCE

elegance
Përtej hijes...
Mbulesa elegante e kasetës me dizajnin elegant të saj është zhvilluar për të dekoruar fasadat e ndërtesave. Për shkak të sistemit kompakt të kasetës, ajo mbron plotësisht strukturën dhe mekanizmin e saj të punës nga efektet e jashtme.

Karakteristika të përgjithshme
Elegance nuk bën zhurmë gjatë motit me erë kur është në pozitë të plotë të mbyllur. Kështu që tendosja mbahet mirë sidomos gjatë dimrit. Valance valavit stil ose valance integruar me bar peshore të drejtë janë të zbatueshme në shiritin e para të mbyllur.
Dizajn elegant kompakt
Mbrojtje e plotë nga efektet e jashtme dhe mekanizmi i shiritit të pëlhurës
Pjesë prej alumini vdesin gjatë hedhjes
Profile të nxjerrjes prej alumini
Veshje me pluhur elektrostatike (ngjyrat e katalogut RAL: standarde e bardhë RAL 9016)
Mbërthyes çeliku inox
Sensor opsional i erës dhe diellit
Pëlhurë akrilike e importuar (CORTI) ose lokale (BREZA); 100 ngjyra dhe modele të ndryshme
image1

image2

image3

image4

image9

image10

image11
image5

image6

image7

image8

image12

image13

image14

Mos ngurroni të na kontaktoni

Stafin tonë çdo kohë ose na vizitoni në zyrat tona në kontaktet e marra.

Kontakt informatat

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Maqedoni
Bulevard Vodnjanska no. 60
lokal nr 6 , 1000 Skopje

Telefon: +389 70 448 313
Telefon: +389 70 853 135
Email: vera-tent@hotmail.com
                   info@vera-tent.com
Faqja e internetit:
                   www.vera-tent.com

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Belgjikë
Bruxelles,Evere

Telefon: +32 488 413 061
Email: info@vera-tent.com
Faqja e internetit: www.vera-tent.be

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)

Telefon: +49 152 558 151 26
Email: info@vera-tent.de
Faqja e internetit: www.vera-tent.de