Vera DELUXE

deluxe
Vende të ndriçuara...
Deluxe mbulesa e kasetës ndriçon pranverën dhe netët e verës të këndshme.

Karakteristika të përgjithshme
Me dritat vendore, të cilat gjithashtu mund të funksionojnë edhe në pozicionin e mbyllur të tendës, e bën hijen tuaj që gjeneron mbulesë e një pajisje ndriçimi. Mocionet e palosshme dhe dritat e vendndodhjes të tendosjes drejtohen nga 2 kanale në kontrollin ekskluziv luksoz të largët.
Dritat Spot janë të integruara në dizajn kompakt elegant
dritë e fortë
Të aftë për të kontrolluar me reflektorët e telekomandës
Mbrojtje e plotë nga efektet e jashtme dhe mekanizmi i shiritit të pëlhurës
Pjesë prej alumini vdesin gjatë hedhjes
Profile të nxjerrjes prej alumini
Veshje me pluhur elektrostatike (ngjyrat e katalogut RAL: standarde e bardhë RAL 9016)
Lidhëse dhe këmbët janë çelik inox
Sensor opsional i erës dhe diellit
Pëlhurë akrilike e importuar (CORTI) ose lokale (BREZA); 100 ngjyra dhe modele të ndryshme

image1

image2

image3

image4

image9

image10

image11
image5

image6

image7

image8

image12

image13

Mos ngurroni të na kontaktoni

Stafin tonë çdo kohë ose na vizitoni në zyrat tona në kontaktet e marra.

Kontakt informatat

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Maqedoni
Bulevard Vodnjanska no. 60
lokal nr 6 , 1000 Skopje

Telefon: +389 70 448 313
Telefon: +389 70 853 135
Email: vera-tent@hotmail.com
                   info@vera-tent.com
Faqja e internetit:
                   www.vera-tent.com

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Belgjikë
Bruxelles,Evere

Telefon: +32 488 413 061
Email: info@vera-tent.com
Faqja e internetit: www.vera-tent.be

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)

Telefon: +49 152 558 151 26
Email: info@vera-tent.de
Faqja e internetit: www.vera-tent.de