Vera CLASSIC

classic
Tenda të përbashkëta në tenda klasike...
Modeli klasik, tendë, modelet e tendave, të gjitha në një drejtim dhe hapja në modelin e strukturuar që është më ekonomike.

Karakteristika të përgjithshme
Profili dhe çatia e pëlhurës tendë që mund të përdoret si një opsion si më ekonomike është gjithmonë i mbrojtur nga ndikimet e jashtme. Të gjitha modelet Classic, si në modelin tonë, nëse keni tenda ose sensor era dhe diellore, të tilla si të kthehet mbrenda dhe jashtë me telekomandë.
Pjesë prej alumini vdesin gjatë hedhjes
Profile të nxjerrur prej alumini
Trajtimi sipërfaqësor me bojë pluhuri elektrostatike (ngjyrat e katalogut RAL, standard: RAL 9016 e bardhë)
Mbërthyes çeliku inox
Sensor opsional i erës dhe diellit
Pëlhurë akrilike e mbyllur e importuar (Corti) ose e brendshme (BREZA); 100 mundësi të ndryshme ngjyrash dhe modelesh
Opsionale: Sistemi i valances mobile (levizje vertikale) dhe tendë i pëlhurës prej alumini
image1

image2

image3

image4

image9
image5

image6

image7

image8

Mos ngurroni të na kontaktoni

Stafin tonë çdo kohë ose na vizitoni në zyrat tona në kontaktet e marra.

Kontakt informatat

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Maqedoni
Bulevard Vodnjanska no. 60
lokal nr 6 , 1000 Skopje

Telefon: +389 70 448 313
Telefon: +389 70 853 135
Email: vera-tent@hotmail.com
                   info@vera-tent.com
Faqja e internetit:
                   www.vera-tent.com

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Belgjikë
Bruxelles,Evere

Telefon: +32 488 413 061
Email: info@vera-tent.com
Faqja e internetit: www.vera-tent.be

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)

Telefon: +49 152 558 151 26
Email: info@vera-tent.de
Faqja e internetit: www.vera-tent.de