Vera AURA

aura
E vogël, por aq e qëndrueshme...
Aura është modeli më i vogël i kasetës me përmasat 13 x 22 cm në gamën tonë të tendosjes së kasetës, ndërsa është e qëndrueshme ndaj detyrave të rënda kundër efekteve negative të kushteve natyrore.

E vogël, por aq e qëndrueshme...
Aura çati aorta ofron mbrojtje maksimale në sajë të dizajnit kompakt dhe modern të kasetës. Me dimensione të vogla, arrihet një integrim veçanërisht harmonik dhe jo modest i shtrimit të fasadës, pasi ajo shton estetikë në vendet tregtare dhe private me ndërtimin e saj dinamik.
Dizajni dinamik dhe kompakt
Kasetë e plotë për mbrojtje efektive të leckës dhe mekanizmit funksional
Pjesë prej alumini vdesin gjatë hedhjes
Profile të nxjerrjes prej alumini
Këndi i përkuljes pafundësisht i rregullueshëm deri në 45
Trajtimi sipërfaqësor me bojra pluhur elektrostatike (ngjyrat e katalogut RAL, standard: RAL 9016 e bardhë)
Mbërthyes çeliku inox
Funksionuar me dorë ose me distancë (Sistemi SOMFY)
Sensor opsional i erës dhe diellit
Pëlhurë akrilike e importuar (CORTI) ose lokale (BREZA); 100 ngjyra dhe modele të ndryshme
image1

image2

image3

image4

image9

image10

image11
image5

image6

image7

image8

image12

image13

image14

Mos ngurroni të na kontaktoni

Stafin tonë çdo kohë ose na vizitoni në zyrat tona në kontaktet e marra.

Kontakt informatat

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Maqedoni
Bulevard Vodnjanska no. 60
lokal nr 6 , 1000 Skopje

Telefon: +389 70 448 313
Telefon: +389 70 853 135
Email: vera-tent@hotmail.com
                   info@vera-tent.com
Faqja e internetit:
                   www.vera-tent.com

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Belgjikë
Bruxelles,Evere

Telefon: +32 488 413 061
Email: info@vera-tent.com
Faqja e internetit: www.vera-tent.be

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)

Telefon: +49 152 558 151 26
Email: info@vera-tent.de
Faqja e internetit: www.vera-tent.de