Suntech PURE

pure
Sistemi i çatisë PURE i anulohet lejon një zgjidhje fleksibile të integrimit midis strukturave ekzistuese të drurit ose çelikut me një çati arkitekturore të operueshme për të lejuar që zonat në natyrë të përdoren në kushte të motit.

Karakteristika të përgjithshme
Sistemi ofron një vlerësim të erës deri në klasën para 11 (deri në 117km / h) dhe është projektuar për të qëndruar në çdo kushtet e motit shi, breshër ose shkëlqim.
Sistemi është prodhuar në madhësi duke përdorur profilet e aluminit të klasës së lartë 6063 të përfunduara me shtresë pluhuri termoizoluese e cila siguron performancë superiore të përgjithshme për aplikimet e produkteve të jashtme. Të gjitha bulonet, vida dhe kunjat janë çelik inox me cilësi të lartë për të siguruar jetëgjatësi të plotë të sistemit.
Pure profilet (54 x 135 mm) janë projektuar me kanale unike të Gardës së Ujërave për lehtësinë e lidhjes me çdo strukturë dhe lejojnë projeksionet deri në 10 metra në një sistem të vetëm. Gjerësia e sistemit është e veçantë dhe e disponueshme në çdo madhësi deri në 13m. Në përgjithësi Pure mund të ofrojë deri në 130sqm të mbrojtjes në prekjen e një butoni por lidhjen e sistemeve të shumta është gjithashtu e mundur dhe e lehtësuar nga sistemi ynë i patentuar i Bashkimit të Kanaleve të Stuhisë që siguron 100% të papërshkueshëm nga uji të bashkohen çdo herë.
Motorizimi me telekomandë sigurohet duke shfrytëzuar teknologjinë evropiane (SOMFY) përmes një sistemi motorik të drejtpërdrejtë të ndërtuar me porosi për të siguruar funksionim të qetë dhe të shpejtë në 34RPM. Sistemi i ndriçimit opsional LED-TEC me fuqi të dhënë nga hi siguron një prekje praktike të klasës dhe kur shoqërohet me një kontrollues me distancë të largët i lejon përdoruesit të ndryshojë gjendjen shpirtërore që t'i përshtatet mjedisit rrethues.
Zemra e sistemit është e drejtuar nga disa karroca me rrota me tetë rrota Suntech F3 (Çdo karrocë slider F3 ka një kufi ngarkimi prej 600 kg) që përfshin një sistem pengues të trefishtë të shtresave dhe punon së bashku me një rrip kohor që është përforcuar me çelik të brendshëm të shumëfishtë kabllot e çelikut për të siguruar një forcë tërheqëse mbi 966 kg. Është kjo tension që aplikohet në membranën e pëlhurës për të lejuar një kënd prej 6 gradash të bien të mundshëm dhe për të siguruar që të gjitha ujërat të ikin në sistemin e gypit të brendshëm.
Pëlhura gjermane e prodhuar me zjarr dhe me membranë arkitektonike prej 100% të papërshkueshëm nga uji është e disponueshme në një gamë të ngjyrave në të dyja opaque dhe transparente që siguron stabilitet maksimal dhe rezistencë ndaj temperaturës, lagështirës dhe papastërtisë. Nuk zvogëlohet ose qese, dhe shtresa akrilike e bën shumë të lehtë për t'u pastruar për vitet që vijnë. Kur nuk është në përdorim, pëlhurë është tërhequr me kujdes nën kapuçën e sistemeve për të siguruar mbrojtje nga elementët kur nuk kërkohet.
Për të siguruar nivelin më të lartë të mbrojtjes, sistemet Suntech përqëndrohen në të gjitha detajet, prandaj të gjitha sistemet Suntech mbërrijnë standarde me vulën Stormguard Soft Touch në të gjitha parametrat. Stormguard siguron mbrojtje përfundimtare kundër shiut dhe projekt-ndërhyrjes rreth jashtme të sistemit dhe është i disponueshëm vetëm në sistemet tona. Vula Stormguards Soft Touch është prodhuar nga një gome shtesë e butë dhe elastike për të siguruar mbrojtjen më të mirë të mundshme nga elementët.
Kjo vëmendje shtesë në detaje është ajo që na dallon nga konkurrentët tanë dhe është arsyeja pse ne jemi në ballë të tregut tonë në mbarë botën.
image1

image2

image3

image4
image5

image6

image7

image8

Mos ngurroni të na kontaktoni

Stafin tonë çdo kohë ose na vizitoni në zyrat tona në kontaktet e marra.

Kontakt informatat

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Maqedoni
Bulevard Vodnjanska no. 60
lokal nr 6 , 1000 Skopje

Telefon: +389 70 448 313
Telefon: +389 70 853 135
Email: vera-tent@hotmail.com
                   info@vera-tent.com
Faqja e internetit:
                   www.vera-tent.com

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Belgjikë
Bruxelles,Evere

Telefon: +32 488 413 061
Email: info@vera-tent.com
Faqja e internetit: www.vera-tent.be

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)

Telefon: +49 152 558 151 26
Email: info@vera-tent.de
Faqja e internetit: www.vera-tent.de