Suntech FLAT

flat

Flat sistemin e pjergullit të zbërthyeshëm, madje edhe në mot të keq, hapësira në natyrë është një zgjidhje elegante që mundëson përdorim për vite me rradhë.

Karakteristikat të përgjithshme
DIN 110 × 160 mm profilet hekurudhore të sheshtë mund të pajisen me një shtrirje maksimale prej 8 metrash, sistemin e pergolës së integruar të palosshme me brazdë të përparme. Rezistent ndaj zjarrit, membrana 100% e papërshkueshme nga uji me strukturë maksimale nënshkrimin, qëndrueshmëri dhe temperaturë, duke reduktuar lagështinë dhe papastërtitë.
Me një pronë elastike të barabartë me teknologjinë e prodhimit dhe shtrëngimin. Shtresë akrilike e lartë, e lehtë për t'u pastruar dhe për t'u kujdesur për vitin e ardhshëm. Mbrojtja e kulmit të aluminit në sistem nuk do të zvogëlojë jetën e materialit që mbron strukturën e përdorur.

image1

image3

image2

Mos ngurroni të na kontaktoni

Stafin tonë çdo kohë ose na vizitoni në zyrat tona në kontaktet e marra.

Kontakt informatat

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Maqedoni
Bulevard Vodnjanska no. 60
lokal nr 6 , 1000 Skopje

Telefon: +389 70 448 313
Telefon: +389 70 853 135
Email: vera-tent@hotmail.com
                   info@vera-tent.com
Faqja e internetit:
                   www.vera-tent.com

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Belgjikë
Bruxelles,Evere

Telefon: +32 488 413 061
Email: info@vera-tent.com
Faqja e internetit: www.vera-tent.be

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)

Telefon: +49 152 558 151 26
Email: info@vera-tent.de
Faqja e internetit: www.vera-tent.de