PRIVÉE QUATTRO

quattro
Sistemi Quattro që kombinon teknologjinë e sofistikuar dhe konceptin inovativ, krijohet për të frymëzuar një jetë të re në zonat e jetesës në natyrë me formën moderne arkitekturore së bashku me një ndjenjë unike të dizajnit. Quattro karakterizohet nga një teknologji e përparuar dhe e lartëson estetikën e produktit.

Karakteristika të përgjithshme
Quattro ka linja të pastra moderne me një pamje minimaliste gjeometrike dhe është e fundit në koleksionet e gjera bashkëkohore të Suntech të zgjidhjeve të jetesës në natyrë. Sistemi gjithashtu prezanton ndriçimin e parë të botës së re që integrohet brenda shtresës së pëlhurës me anë të linjave unike asimetrike të frymëzuara. Sistemi i patentuar i ndriçimit është gjithashtu i pajisur me ndriçimin e RGB-Led Hidden Stripe për të ndryshuar ngjyrën dhe ndriçimin e Led Stripe Dimmer në anët e strukturës për të siguruar intensitet ose HDD Lux Power High Led opsionet e ndriçimit të integruara në pëlhurë.
image1

image1

image2

image1

Mos ngurroni të na kontaktoni

Stafin tonë çdo kohë ose na vizitoni në zyrat tona në kontaktet e marra.

Kontakt informatat

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Maqedoni
Bulevard Vodnjanska no. 60
lokal nr 6 , 1000 Skopje

Telefon: +389 70 448 313
Telefon: +389 70 853 135
Email: vera-tent@hotmail.com
                   info@vera-tent.com
Faqja e internetit:
                   www.vera-tent.com

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Belgjikë
Bruxelles,Evere

Telefon: +32 488 413 061
Email: info@vera-tent.com
Faqja e internetit: www.vera-tent.be

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)

Telefon: +49 152 558 151 26
Email: info@vera-tent.de
Faqja e internetit: www.vera-tent.de