PRIVÉE AXIS

axis
Axis është një sistem bioeklimatik elegant dhe modern që transformon hapësirat e jetesës në ambiente më të rehatshme dhe të përshtatshme për shkak të kushteve të pafavorshme të motit me lavera të rregullueshme.

Karakteristika të përgjithshme
Axis është një sistem elegant modern që plotëson kërkesat e arkitekturës së sotme. Axis është dizajnuar që të përshtatet çdo lloj hapësire që jetojnë në natyrë që përputhen me performancën funksionale me karakteristikat e tij unike / stilin minimalist për të mbuluar zonat e mëdha në mënyrë efikase dhe elegante. Sistemi i bën hapsirat e jashtme më të rehatshme me performancë të lartë funksionale dhe zgjidhje krijuese me porosi.
Sistemi mund të pajiset me ndriçimin e msheft të rrymës RGB për të ndryshuar ngjyrën dhe ndriçimin Soft Led Stripe në anët brenda strukturës jep intensitet. Led Stripes në anët ndriçojnë të gjithë sistemin dhe krijojnë një atmosferë të ngrohtë. RGB Hidden Strip Lighting siguron luksin e fundit duke krijuar atmosferë të veçantë në zonat e jetesës në natyrë me opsionet infinitive të ngjyrave.
image1

image2

Mos ngurroni të na kontaktoni

Stafin tonë çdo kohë ose na vizitoni në zyrat tona në kontaktet e marra.

Kontakt informatat

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Maqedoni
Bulevard Vodnjanska no. 60
lokal nr 6 , 1000 Skopje

Telefon: +389 70 448 313
Telefon: +389 70 853 135
Email: vera-tent@hotmail.com
                   info@vera-tent.com
Faqja e internetit:
                   www.vera-tent.com

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Belgjikë
Bruxelles,Evere

Telefon: +32 488 413 061
Email: info@vera-tent.com
Faqja e internetit: www.vera-tent.be

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)

Telefon: +49 152 558 151 26
Email: info@vera-tent.de
Faqja e internetit: www.vera-tent.de