TREGU

Vera Suntech ka prodhim modern dhe posedon teknologji të integruar në standardet ndërkombëtare për të prodhuar pergola moderne, çati, kopshte dimri dhe sisteme tendosje brenda dhe jashtë vendit, markë Vera dhe Suntech nën emrin e ofertave për shitje. Vera Suntech operon me kanale të shpërndarjës dhe qasje të orientuar drejt zgjidhjes në projekte për Ballkanin, Evropën, Amerikë, Afrikë, Azi dhe Australi pothuajse ne te gjitha shtetët. Vera Suntech ka një ekip profesional të menaxhimit, një njësi të kualifikuar të marketingut, një politikë efektive të marrëdhënieve me klientë që siguron nivelin më të lartë të kënaqësisë së klientit, duke zgjeruar kështu portofolin e klientëve.

PRODHIMI DHE CILESIA

Modelet dhe dizajnet e prodhimeve tona nga makina CAD-CAM dhe CNC, injektimin e makinave për hedhjen e aluminit, pjesët e pjeseshme të makinave për larjen e pllakave te modeleve, metodat e ngjyrosjes, proceset e prodhimit të tilla si linjat e montimit, pjesët dhe profilet e bëra. Risi e vazhdueshme që kompania jonë i kushton rëndësi R & D me parimin e mbrojtjes nga dielli dhe UV rrezet mbi zgjidhjet creative, ndërsa përmes produkteve të pajisjeve të testimit të avancuar nga produktet e para që paraqesin kontrollin ka aftësinë për tu përdorur. Përveç kësaj ekipi i projektit të projekteve profesionale, arkitektonike, aplikimi para skena ofron vizualizimi 3D. Sipas standardeve ndërkombëtare dhe kombëtare kompania është e përqendruar me konsumatorët, e angazhuar në prodhim me konceptin e cilësisë, ka marrë certifikatën ISO 9001. Përveç kësaj cilësia e produktëve tona në organizatën ndërkombëtare të mbikëqyrjes së paanshme të miratuar nga certifikatat TÜV, CE dhe GS janë të certifikuara nga TUV.

Profili i Kompanisë

Kompania jonë e cila është prodhuese e Pergolave moderne që hapën dhe mbyllën, Kulma lëvizës, mbuloja e terasave me tenda dhe xhamna për përdorim 4 sezonal dhe sistemeve të ndryshme sipas nevojes. Nëpërmjet këti drejtimi është themeluar një prodhimin vendas dhe jashtë vendit për mbrojtjën e terasave tuaja prej shiut, borës, erës që të përdorët terasat tuaja ne 4 stinët e vitit. Vera dhe Suntech brendi është me cilësi dhe besueshmërinë kualitative të cilat janë në shitje. Ekipi ynë i menaxhimit profesional, departamenti i marketingut me përvojë, CRM efektiv i cili fitoi nivelin më të lartë të kënaqësisë së klientit me politikën e kompanisë sonë duke e zgjeruar kështu portofolin e klientëve të saj. Kompania jonë ka kanale të shitjeve të shpejta për klientët e saj me produkte cilësore dhe duke ofruar shërbime më të mira, veçanërisht në Ballkan dhe Evropë, ky koncept dhe filozofi tregojnë suksesin e Kompanisë duke eksportuar në vende të ndryshme të Botës. Kompania jonë, rritja e investimeve nga teknologjia moderne dhe produktet me cilësi të lartë, tregjet e brendshme dhe të huaja.

Vera Suntech

Mjeshtër për hije.

  • Ekipi profesional i menaxhimit
  • Niveli më i lartë i kënaqësisë së klientit
  • Teknologji moderne
  • Produkte me cilësi të lartë
  • Zgjidhje sipas nevojave tuaja
  • Periudhe e shkëlqyeshme e garancionit dhe përmbajtje pas shitjes

Mos ngurroni të na kontaktoni

Stafin tonë çdo kohë ose na vizitoni në zyrat tona në kontaktet e marra.

Kontakt informatat

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Maqedoni
Bulevard Vodnjanska no. 60
lokal nr 6 , 1000 Skopje

Telefon: +389 70 448 313
Telefon: +389 70 853 135
Email: vera-tent@hotmail.com
                   info@vera-tent.com
Faqja e internetit:
                   www.vera-tent.com

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Belgjikë
Bruxelles,Evere

Telefon: +32 488 413 061
Email: info@vera-tent.com
Faqja e internetit: www.vera-tent.be

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)

Telefon: +49 152 558 151 26
Email: info@vera-tent.de
Faqja e internetit: www.vera-tent.de