Forma e Kontaktit

Vera-Tent.Ju lutem për çdo pyetje të ndjehen të lirë për të dërguar një mesazh nëpërmjet formularit më poshtë ose për të email: vera-tent@hotmail.com


Kontakt Info

Vera | Suntech
Maqedoni

bul.Majka Tereza (Vodnjanska) no. 60 lokal nr. 6 , 1000 Shkup

  • Hënë-Premte:8:00h deri 18:00h
  • Shtunë:9:00h deri 16:00h
  • Diel:Mbyllur

Vera | Suntech
Belgium

Bruxelles,Evere

  • e hënë-e premte:8:30h deri 17:30h
  • e shtunë:09:00h deri 16:00h
  • e diel:Mbyllur

Vera | Suntech
Deutschland

78224 Singen (Hohentwiel)

  • e hënë-e premte:8:00h deri 17:00h
  • e shtunë:09:00h deri 16:00h
  • e diel:Mbyllur

Për

Fabrika e prodhimit, modeli CAD-CAM, dizajni, modele CNC për makineritë e modeleve të prodhimit, injektimi i makinerive që hedhin shkrirjen e aluminit, pjesët automatike të enëlarësve, furrat me shtresë pluhuri, metodat e bojës, proceset e prodhimit siç janë linjat e montimit, pjesët dhe profilet e bëra . Risi e vazhdueshme, kompania jonë i kushton rëndësi R & amp; D me parimin e mbrojtjes nga dielli mbi zgjidhjet kreative. Ndërsa, përmes produkteve të pajisjeve të testimit të avancuara nga produktet e para që paraqesin kontrollin ka aftësinë për t'u përdorur.

Mos ngurroni të na kontaktoni

Stafin tonë çdo kohë ose na vizitoni në zyrat tona në kontaktet e marra.

Kontakt informatat

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Maqedoni
Bulevard Vodnjanska no. 60
lokal nr 6 , 1000 Skopje

Telefon: +389 70 448 313
Telefon: +389 70 853 135
Email: vera-tent@hotmail.com
                   info@vera-tent.com
Faqja e internetit:
                   www.vera-tent.com

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Belgjikë
Bruxelles,Evere

Telefon: +32 488 413 061
Email: info@vera-tent.com
Faqja e internetit: www.vera-tent.be

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)

Telefon: +49 152 558 151 26
Email: info@vera-tent.de
Faqja e internetit: www.vera-tent.de