CLOSURES VERTEX ZIP SYSTEM

VERTEX ZIP SYSTEM
Vertex është blinds i jashtëm i motorizuar i cili është jashtëzakonisht i qëndrueshëm, praktik në përdorim dhe siguron fleksibilitet më të madh për zonat e jetesës në natyrë dhe brenda.

Karakteristika të përgjithshme
Sistemi mund të integrohet për funksionalitet më të madh të hapësirave të tilla si restorante, tarraca, ballkone, private ose komerciale. Dizajni i thjeshtë dhe elegant i sistemit do të thotë se mund të inkorporohet në ndërtesa të reja ose ekzistuese dhe sisteme Suntech me një gamë të zgjeruar të kornizës dhe opsioneve të ngjyrave të pëlhurave.
image1

Mos ngurroni të na kontaktoni

Stafin tonë çdo kohë ose na vizitoni në zyrat tona në kontaktet e marra.

Kontakt informatat

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Maqedoni
Bulevard Vodnjanska no. 60
lokal nr 6 , 1000 Skopje

Telefon: +389 70 448 313
Telefon: +389 70 853 135
Email: vera-tent@hotmail.com
                   info@vera-tent.com
Faqja e internetit:
                   www.vera-tent.com

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Belgjikë
Bruxelles,Evere

Telefon: +32 488 413 061
Email: info@vera-tent.com
Faqja e internetit: www.vera-tent.be

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)

Telefon: +49 152 558 151 26
Email: info@vera-tent.de
Faqja e internetit: www.vera-tent.de