CLOSURES SLIDING GLASS SYSTEM

SLIDING GLASS SYSTEM
Sistemi i rrëshqitjes së xhamit mundëson që panelet paralele individuale të rrëshqitjes të lëvizin horizontalisht për t'i dhënë apel modern dhe thellësi hapësirës.

Karakteristika të përgjithshme
Një kombinim i përsosur i luksit dhe funksionalitetit ofron montim dhe mbulim të llojeve të ndryshme të zonave të tilla si restorante, tarraca, ballkone qoftë private apo komerciale. Përveç kësaj, sistemi mund të përshtatet me sustën Suntech kështu që nëse ka një model Suntech që ju përshtatet mund të mbuloni çdo hapësirë të madhe të hapur me opsionet e lustrimit anësor.
Sliding Glass

Mos ngurroni të na kontaktoni

Stafin tonë çdo kohë ose na vizitoni në zyrat tona në kontaktet e marra.

Kontakt informatat

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Maqedoni
Bulevard Vodnjanska no. 60
lokal nr 6 , 1000 Skopje

Telefon: +389 70 448 313
Telefon: +389 70 853 135
Email: vera-tent@hotmail.com
                   info@vera-tent.com
Faqja e internetit:
                   www.vera-tent.com

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Belgjikë
Bruxelles,Evere

Telefon: +32 488 413 061
Email: info@vera-tent.com
Faqja e internetit: www.vera-tent.be

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)

Telefon: +49 152 558 151 26
Email: info@vera-tent.de
Faqja e internetit: www.vera-tent.de