CLOSURES SAPPHIRE

Sapphire
Sapphire është një gjeneratë e re e mbrojtjes inovative në natyrë që zgjeron zonat e jetesës në natyrë me panelet e saj të gjera panoramike të motorizuara.

Karakteristika të përgjithshme
Kombinimi i përsosur i luksit dhe funksionalitetit, sistemi ofron një sistem me lustrim të klasit botëror me elemente të lëvizshme dhe mundësi të projektimit të imët. Sistemi mund të dizajnohet që të përshtatet dhe të mbulojë lloje të ndryshme të zonave, siç janë restorantet, tarracat dhe ballkonet, si për përdorim rezidencial ashtu edhe për komercial. Sistemi mund të plotësohet edhe me produktet e linjës Suntech: Në rastin e një modeli Suntech që përputhet, mund të përfundoni çdo hapësirë të madhe të hapur me opsionet e lustrimeve anësore.
image1

Mos ngurroni të na kontaktoni

Stafin tonë çdo kohë ose na vizitoni në zyrat tona në kontaktet e marra.

Kontakt informatat

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Maqedoni
Bulevard Vodnjanska no. 60
lokal nr 6 , 1000 Skopje

Telefon: +389 70 448 313
Telefon: +389 70 853 135
Email: vera-tent@hotmail.com
                   info@vera-tent.com
Faqja e internetit:
                   www.vera-tent.com

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Belgjikë
Bruxelles,Evere

Telefon: +32 488 413 061
Email: info@vera-tent.com
Faqja e internetit: www.vera-tent.be

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)

Telefon: +49 152 558 151 26
Email: info@vera-tent.de
Faqja e internetit: www.vera-tent.de