Automatizim

smart
Në të gjitha sistemet tona motorike të mbyllur, ne përdorim motorët SOMFY, të cilat janë liderët në kategorinë e saj. Me një garanci 5 vjeçare, motorët tanë janë më të qetë në treg. Sistemet RTS, të cilat veprojnë me teknologjinë e radios, nuk kërkojnë një kordon midis mbulesës së motorizuar dhe burimit operativ. Vetëm në një klikim në telekomandë mund të menaxhoni tendën kur uleni ose hapni ose mbyllni automatikisht me një sensor dielli dhe era.
Partneriteti i "Powered by Somfy" miraton cilësinë dhe performancën dhe dëshmon ndërmarrjen e Vera Tent dhe Somfy lidhur me garancinë cilësore. Përveç kësaj, "Powered by Somfy" garanton se pjesë të kualitetit të lartë janë përdorur në produkt dhe se produkti është zhvilluar nga teknologjia më e përparuar.

image1

image2

image5

image6

Mos ngurroni të na kontaktoni

Stafin tonë çdo kohë ose na vizitoni në zyrat tona në kontaktet e marra.

Kontakt informatat

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Maqedoni
Bulevard Vodnjanska no. 60
lokal nr 6 , 1000 Skopje

Telefon: +389 70 448 313
Telefon: +389 70 853 135
Email: vera-tent@hotmail.com
                   info@vera-tent.com
Faqja e internetit:
                   www.vera-tent.com

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)
Vera | Suntech Belgjikë
Bruxelles,Evere

Telefon: +32 488 413 061
Email: info@vera-tent.com
Faqja e internetit: www.vera-tent.be

Kontaktet Jashtë

Vera | Suntech Gjermani
78224 Singen (Hohentwiel)

Telefon: +49 152 558 151 26
Email: info@vera-tent.de
Faqja e internetit: www.vera-tent.de